DOZORRO-NEWS

Відзавтра закупівлі «пакунків малюка» знову проводитимуться через Prozorro

13.04.2021 11:36

Закон № 1359-ІХ щодо покращення умов надання породіллям державної допомоги «пакунок малюка», що передбачає закупівлю товарів для комплектування «пакунків» на відкритих аукціонах через електронну систему Prozorro, опубліковано у парламентській газеті "Голос України" від 13 квітня. Відповідно він набуває чинності вже завтра, у середу, 14 квітня, повідомляє УНН.

Йдеться про закон “Про внесення змін до Закону України “Про державну допомогу сім’ям з дітьми” щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами. Як зазначалося раніше, закон "закріплюєповноваження з призначення та виплати такого виду державної допомоги за органами соціального захисту населення за місцем проживання батьків (усиновлювачів, опікуна, піклувальника) новонародженого". При цьому допомога “пакунок малюка” не зараховується до розміру допомоги при народженні дитини.

Також цим законом закріплюється очікувана вартість “пакунка малюка” на рівні трьох розмірів прожиткового мінімуму для дітей віком до 6 років, встановленого законом на дату оголошення про проведення конкурентних процедур закупівель. Кінцева ціна визначається в результаті проведеного тендеру.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання