DOZORRO-NEWS

Запорізький аеропорт замовив новеньку Skoda зі шкіряним салоном

22.06.2018 09:17

За результатами відкритих торгів КП “Міжнародний аеропорт Запоріжжя” 18 червня уклало угоду з ТОВ “Інтеравто-плюс” на придбання автомобіля Skoda Superb. Поставити авто фірма погодилась за 798,9 тис. грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на сторінку закупівлі в системі “ProZorro”.

Згідно техзавдання чорна Skoda Superb Style 1.8 TSI AT 2018 року випуску повинна бути обладнана бензиновим двигуном потужністю 180 к. с. стандарту Євро 6; авто розвиває максимальну швидкість до 232 км/год і розганяється до 100 км за 8 секунд; окрім стандартної комплектації (двозонна система кондиціонування, задній парктронік, передні сидіння з підігрівом, легкосплавні иски, подушки безпеки, тощо) також замовлено пакет Comfort, який включає шкіряну оббивку сидінь, біксенонові передні фари та додаткові інформаційні опції.

В офіційних дилерів Версія Skoda Superb Style 1.8 TSI AT у дилерів з пакетом Comfort коштує 814 тис. грн. Окрема доплата йде за чорний колір – 18 тис. грн., та за шкіряну оббивка салону – 48 тис. грн.

Нагадаємо, КП “Міжнародний аеропорт Запоріжжя” очолює Віктор Біскупський, якого кілька днів тому нагородили орденом “За заслуги перед Запорізьким краєм” ІІ ступеня та вручили Почесну грамоту виконавчого комітету Запорізької міської ради.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання