DOZORRO-NEWS

Житомирська міськрада готова витратити 975 тисяч гривень на новорічну ілюмінацію та фотозони

26.11.2021 12:43

Управління культури Житомирської міської ради оголосило тендер на професійні дизайнерські послуги з виготовлення та облаштування світлодіодними фотозонами, консолями центральних вулиць міста. Очікувана вартість замовлення, виконати яке необхідно до 14 грудня, складає 975 тис. грн, повідомляє «Житомир. Інфо»

У технічному завданні вказано, що управління культури Житомирської міської ради замовляє 20 світлодіодних консолей на стовпи з імітацією сонячної системи або планетами (повинні мати вигляд маленьких планет - не менше двох, що рухаються про круговій траєкторії навколо стовпа); 70 світлодіодних консолей на стовпи з частиною орнаменту (повинні мати вигляд дуг не менше двох, що схожі на вітрила); новорічна фотозона, яка складатиметься з трьох елементів цифри «2» та чотирьох елементів цифри «0» (повинна мати вигляд світлодіодного тунелю, який при потребі з'єднується та має довжину 4 метри); фотозона «Космонавт на планеті» (являє собою фігуру «космонавта», що рибалить на «планети» сидячи на півкулі, заповненій кусковим склом, яке відповідним чином підсвічується та створює враження, наче під ним планета Земля); 50 новорічних куль на ялинку.

Управління культури Житомирської міської ради приймає тендерні пропозиції до 27 листопада, аукціон запланований на 29 листопада.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання