DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА замовила розробку ПКД з реконструкції обласної дитячої клінічної лікарні

30.11.2021 10:53

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провівши відкриті торги уклав угоду з ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект» на розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради. Вартість укладеної угоди склала 5,99 мільйонів гривень, повідомляє «Житомир.Інфо».

За умовами договору, роботи мають бути виконані до 1 квітня 2022 року. 

У тендерній документації зазначається, що підрядник має передбачити у проєкті ремонт лікувальних корпусів 1-го, 2-го, 3-го блоків, поліклініки та адміністративно-господарських будівель (харчоблок, господарський блок, гуртожиток, котельня). Проєктними рішеннями мають передбачити утеплення фасадів будівлі, ремонт вхідної групи, заміну віконних та дверних блоків, ремонт покрівлі, заміну ліфтів, ремонт зовнішніх мереж, будівництво вертолітного майданчика, влаштування тротуарів з фігурних елементів мощення та інше.

Також передбачається, що роботи з реконструкції майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» відбуватимуться у п’ять черг.

ТОВ «Будівельний Альянс Монтажпроект» засноване в липні 2018 року. Спеціалізується фірма на будівництві житлових та нежитлових приміщень. Кінцевим бенефіціарним власником є Артем Гамоцький.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання