DOZORRO-NEWS

Житомирський виконком придбає Renault Megane, хоча розраховував на Skoda Octavia A7

17.02.2020 13:15

Виконавчий комітет Житомирської міської ради провів відкриті торги на закупівлю легкового автомобіля Skoda Octavia A7 або його еквівалента. Участь у торгах взяли дві фірми: ТОВ «Полісся Моторс Груп» з ціновою пропозицією 411 тисяч гривень та ТОВ «ТерКо Авто Центр», що готове було поставити товар на 4 тисячі дорожче, повідомляє «Житомир.інфо».

Наразі в системі ProZorro опубліковано повідомлення про намір укласти договір з «Полісся Моторс Груп». Однак, замість Skoda Octavia A7 житомирська фірма поставить замовнику автомобіль іншої марки - Renault Megane.

«Члени тендерного комітету дійшли висновку, що тендерна пропозиція цього учасника відповідає вимогам Тендерної документації, а запропонований легковий автомобіль Renault Megane є еквівалентом Skoda Octavia A7 та за своїми технічними характеристиками не поступається автомобілю Skoda Octavia A7, а в деяких технічних параметрах має переваги», - йдеться у протоколі засідання тендерного комітету.

У разі підписання договору переможець торгів має поставити транспортний засіб протягом 15 календарних днів з моменту підписання угоди.

ТОВ «Полісся Моторс Груп» зареєстроване в Житомирі по проспекту Незалежності, 170-А. Власниками фірми є Світлана Вікторівна Присяжнюк та Катерина Валеріївна Машковська – дружина колишнього голови Житомирської ОДА Сергія Машковського.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання