Аналіз виявлених порушень на Панелі керівних органів Публчного модуля анаілтики ВІ

02.07.2020 20:00

Що? Детальний аналіз виявлених порушень на Панелі керівних органів Публічного модуля аналітики ВІ

Що робимо? Розглядаємо кількість виявлених порушень у певного замовника або окремого керівного органу.

Чому це важливо? Функціонал дозволяє  керівному органу оцінити порушення, які були виявлені проведення  закупівель його підпорядкованими організаціями і вчасно прореагувати на  них зі свого боку  

Лист “Порушення” Панелі керівних органів Публічного модуля аналітики ВІ  містить детальний аналіз виявлених порушень Держаудитслужбою, АМКУ,  Дозорро-спільнотою. Показник “Лотів з порушенням" відповідає кількості  виявлених порушень. Даний показник рахує кількість лотів, у яких зафіксоване хоча б одне порушення.

Перейдіть на Панель керівних органів, оберіть лист “Загальний огляд” і  оберіть показник “Порушення”. На даному листі ви побачите таблицю, що  містять інформацію про порушення на різні показники. Уявимо, що Ви  головний орган, у якого є підпорядковані органи, і ви хочете  проаналізувати їх порушення. Для прикладу оберіть КМДА. Ви можете  оцінити підпорядковані органи КМДА, тому змініть розріз на “Другорядні  органи”. Доречі, тут ви можете обрати інші розрізи, за яким можете  аналізувати наявні порушення: окремий організатор, організатор за  окремими функціями в окремих регіонах, за певними процедурами закупівель  або групами CPV. 

Ви зможете проаналізувати кількості лотів з порушеннями і їх очікуваною  вартістю, кількістю лотів з задоволеними скаргами, кількістю лотів з  знайденими порушеннями від органу моніторингу та окремо від громадських  організацій. Всі ці показники наявних порушень ви зможете порівняти з  загальною кількістю лотів та очікуваною вартістю по вашому показнику. По  кожній колонці ви можете сортувати інформацію від найбільшого до  найменшого значення або навпаки.

Нижче можна подивитися як кількість лотів з порушеннями змінювалась із  часом, раптом знайдете тенденцію пов’язану, наприклад, з певною особою,  яка працювала в даний час. Оберіть місяці, які вас цікавлять і всі  таблиці і графіки перебудуються відповідно до обраних параметрів  місяців.

Висновки Дозорро-спільноти можна буде побачити лише на порталі Дозорро.  Для цього на сторінці тендера на Прозорро натисніть на іконку Дозоро.  Після цього ви перейдете сторінку тендера на Дозорро, де і зможете  ознайомитися з висновком Дозорро-спільноти щодо порушень на даному  тендері.

Висновки Дозорро-спільноти можна буде побачити лише на порталі Дозорро.  Для цього на сторінці тендера на Прозорро натисніть на іконку Дозоро.  Після цього ви перейдете сторінку тендера на Дозорро, де і зможете  ознайомитися з висновком Дозорро-спільноти щодо порушень на даному  тендері.


Функціонал реалізовано за фінансової підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

Рамкові угоди в Публічному модулі аналітики ВІ

Перевага Рамкових Угод – кожна зі сторін отримає надійних партнерів для довгострокової співпраці. Додатковою перевагою для постачальників є можливість налагодити співпрацю з держустановами на чітко визначений період та ефективність планування участі в інших закупівлях. Застосування Рамкових Угод надає можливість замовникові забезпечити економію часу та адміністративних ресурсів, закуповуючи товари та послуги на строк до 4 років, при цьому витративши час та ресурси на укладання Рамкових Угод лише один раз

22.11.2019 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання