Додаткові сервіси відкритих даних: перехід з Публічного модуля аналітики за один клік

29.11.2018 15:30

Що? 

Перехід на інші сервіси в один клік

Що робимо?

Перехід на інші сервіси відкритих даних, які можуть бути корисними користувачю

Чому це важливо?

Аналітика потребує багато інформації, Модуль її надає для користувачів, але є ще багато цікавих сервісів, які можуть доповнити ваш аналіз.

В Публічному модулі аналітики зосереджено дуже багато даних щодо закупівель, планів. Але інколи при виконанні аналізу виникає потреба звернутися до інших сервісів, які надають відкриті дані. Щоб полегшити подібні переходи, в Модулі є кнопки швидкого переходу.

Зокрема на сторінці Карточка учасника (пропозиції) ви  можете перевірити будь-якого учасника за допомогою таких сервісів: Профіль DOZORRO, Opendatabot, YouControl, Сlarity-project та Суд на долоні. Нагадую, для правильної роботи цих сервісів вам необхідно відібрати одного учасника. 

Також нагадую, що команда розробників завжди з вами на зв’язку. Підтримка в групі FaceBook “Аналітичні інструменти Prozorro”, канал з відео-інструкціями на YouTube та сторінка інструменту на DOZORRO завжди до ваших послуг. Модуль дозволяє перейти на дані ресурси в один клік.

Ще інструкції, які допоможуть розібратись з тим, як шукати конкретні закупівлі в Публічному модулі аналітики:

Повний перелік інструкцій є на сторінці інструментів DOZORRO та Youtube каналі.

Задати питання можна в Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Рамкові угоди в Публічному модулі аналітики ВІ

Перевага Рамкових Угод – кожна зі сторін отримає надійних партнерів для довгострокової співпраці. Додатковою перевагою для постачальників є можливість налагодити співпрацю з держустановами на чітко визначений період та ефективність планування участі в інших закупівлях. Застосування Рамкових Угод надає можливість замовникові забезпечити економію часу та адміністративних ресурсів, закуповуючи товари та послуги на строк до 4 років, при цьому витративши час та ресурси на укладання Рамкових Угод лише один раз

22.11.2019 14:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання