Додаткові сервіси відкритих даних: перехід з Публічного модуля аналітики за один клік

29.11.2018 15:30

Що? 

Перехід на інші сервіси в один клік

Що робимо?

Перехід на інші сервіси відкритих даних, які можуть бути корисними користувачю

Чому це важливо?

Аналітика потребує багато інформації, Модуль її надає для користувачів, але є ще багато цікавих сервісів, які можуть доповнити ваш аналіз.

В Публічному модулі аналітики зосереджено дуже багато даних щодо закупівель, планів. Але інколи при виконанні аналізу виникає потреба звернутися до інших сервісів, які надають відкриті дані. Щоб полегшити подібні переходи, в Модулі є кнопки швидкого переходу.

Зокрема на сторінці Карточка учасника (пропозиції) ви  можете перевірити будь-якого учасника за допомогою таких сервісів: Профіль DOZORRO, Opendatabot, YouControl, Сlarity-project та Суд на долоні. Нагадую, для правильної роботи цих сервісів вам необхідно відібрати одного учасника. 

Також нагадую, що команда розробників завжди з вами на зв’язку. Підтримка в групі FaceBook “Аналітичні інструменти Prozorro”, канал з відео-інструкціями на YouTube та сторінка інструменту на DOZORRO завжди до ваших послуг. Модуль дозволяє перейти на дані ресурси в один клік.

Ще інструкції, які допоможуть розібратись з тим, як шукати конкретні закупівлі в Публічному модулі аналітики:

Повний перелік інструкцій є на сторінці інструментів DOZORRO та Youtube каналі.

Задати питання можна в Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

Рамкові угоди в Публічному модулі аналітики ВІ

Перевага Рамкових Угод – кожна зі сторін отримає надійних партнерів для довгострокової співпраці. Додатковою перевагою для постачальників є можливість налагодити співпрацю з держустановами на чітко визначений період та ефективність планування участі в інших закупівлях. Застосування Рамкових Угод надає можливість замовникові забезпечити економію часу та адміністративних ресурсів, закуповуючи товари та послуги на строк до 4 років, при цьому витративши час та ресурси на укладання Рамкових Угод лише один раз

22.11.2019 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання