Е-каталоги, перехід на YOUCONTROL та показник "Кількість днів" в Публічному модулі аналітики ВІ

06.06.2019 13:30

Що?

Новий тип процедури “Е-каталоги” тепер в Публічному модулі ВІ. Окрім нового функціоналу ще додали посилання на сервіс Youcontrol та привели у відповідність перемикач “7-30-60-90-180-365” днів.

Що робимо? 

Презентація оновлень в Публічному модулі аналітики ВІ

Чому це важливо?

Е-каталоги - новий тип процедури. Після проведення певної кількості процедур, у користувачів системи буде потреба в аналізі, що стосується цього типу процедур. Тепер Публічний модуль аналітики надає можливість усім бажаючим аналізувати “Е-каталоги”. Окрім цього, реалізовано можливість переходу на сервіс Youcontrol з листа “Учасники” та виправлено відбір “Кількість останніх днів”


З випуском нового функціоналу ProZorro, ми додали відбір інформації про новий тип процедури закупівлі “Е-каталоги”. Відтепер її можна обрати в якості значення поля “Тип методу закупівлі” в Розширених відборах. Після відбору перейдіть на лист “Тендери/лоти” і перегляньте наявні процедури.

Друге нововведення - перехід на листі “Учасники” на сервіс Youcontrol. Відтепер, на листі “Учасники” додатку “Етап закупівель (2018-2019)” для кожного учасника ви зможете знайти посилання на його профіль на сервісі Youcontrol.com.ua, що дозволяє вам отримати доступ до більш повного досьє на нього.

І, звісно, ми не забуваємо покращувати вже існуючий функціонал та виправляти помилки. Наприклад, раніше перемикачу “7-30-60-90-180-365”, що відповідає за кількість останніх днів, на декількох листах додатку “Етап закупівель (2018-2019)” відповідали різні змінні, що могло ввести в оману користувача. На одних листах показник відображав кількість останніх днів з моменту перемоги учасника, на інших - кількість останніх днів від публікації тендера. Відтепер, цю проблему усунуто, усюди буде фігурувати одна змінна - кількість днів назад від поточної дати. Аналіз стає ще більш простим і коректним.   

Відео-інструкція:

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання