Панель керівних органів в Публічному модулі аналітики ВІ

04.07.2019 13:54

Що? Панель керівних органів в Публічному модулі аналітики ВІ

 Що робимо? Раніше в Модулі цю інформацію потрібно  було збирати по різних листах і для кожного замовника окремо. Це  потребувало багато часу і ускладнювало аналіз. Зараз ключові показники  ефективності, фактори ризику та останні важливі події керівний орган  може перевірити в декілька кліків. Додаток буде корисним не тільки  керівним органам, але й постачальники і замовники також знайдуть цікаве  для себе. 

Чому це важливо? Керівним органам замовника завжди  важливо розуміти ефективність проведення закупівель їх підпорядкованими  структурними підрозділами для прийняття правильних управлінських рішень.  Ключові показники ефективності, фактори ризику та останні важливі події  керівний орган може перевірити в декілька кліків. Додаток буде корисним  не тільки керівним органам, але й постачальники і замовники також  знайдуть цікаве для себе.                                                                                                                

Новий  додаток «Панель керівних органів» ви можете знайти в Публічному модулі  аналітики ВІ поряд з Етапами планування та закупівель. В ньому доступні  три листи, які охоплюють показники, які допоможуть головному (керівному)  органу тримати руку на пульсі закупівель підпорядкованих структур.

На  листі «Загальний огляд» керівні органи мають змогу відстежувати  показники ризиковості, конкурентності, успішності та наявності порушень.  Кожен з цих показників зображено в динаміці по місяцях нижче в  графічному вигляді. По даним показникам керівний орган порівняти себе із  іншими керівними органами, а також порівнювати свої підпорядковані  підрозділи з іншими організаторами. Також є можливість проаналізувати  показники за регіонами, процедурами закупівель та окремим групам  CPV-кодів.  

При потребі ви можете  переглянути детальнішу інформацію по кожному показнику. Наприклад,  натиснувши на показник ризиковості ви отримаєте інформацію, які групи  ризиків найбільш розповсюджені. Кожну групу далі можна розкрити  натиснувши на іконку в таблиці. Це дозволить вам переглянути вам  показники по кожному ризику окремо.

В майбутньому буде можливість переглянути детальніше інші показники по конкурентності, успішності та порушеннях.

На листі «Останні події» можна ознайомитися з останніми важливими  подіями, які доможуть оперативно ідентифікувати проблеми серед окремих  замовників. Наразі доступні скарги, неуспішні лоти та розірвані  договори. Наприклад, обравшискарги можна переглянути всі подані скарги,  починаючи із найновішої. Деякі тексти скарг дуже великі за об’ємом, тому  ми додали можливість прочитати її в окремому вікні. Для цього просто  натисніть на відповідну комірку. Обравши  неуспішні лоти можна буде  переглянути  детальну інформацію по відміненим чи неуспішним лотам і  дізнатись причини відміни. І остання група – розірвані договори. Тут  зібрана інформація по причинам розірвання, що також може допомогти  ідентифікувати проблеми серед окремих замовників.


Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних  справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання