Ризики під час проведення закупівель. Панель керівних органів

25.07.2019 14:09
Що?  Оцінка ризиків під час проведення закупівель в публічному модулі аналітики ВІ

Що робимо? На прикладі керівного органу розглядаємо ризики, які спрацьовують  при проведені процедур закупівель його підпорядкованими організаціями

Чому це важливо? Функціонал дозволяє керівному органу оцінити рівень ефективності проведення закупівель підпорядкованими організаціями

Для переходу на функціонал знайдіть Етап “Панель керівних органів” в  Публічному модулі аналітики ВІ та перейдіть на нього. Оберіть лист  “Загальний опис”. Після того як ви перейшли на лист, знайдіть себе в  полі “Головний орган” за назвою. Після цього відбору перед вами буде  відображено основні показники Ризикованості, Конкурентності, Успішності  та наявних Порушень. При наведені на кожен з показників ви побачите опис  цього показника, який допоможе розібратися що саме було оцінено.

Нижче відображено таблицю показників по другорядним органам відібраного  головного органу (керівного органу). Ви можете змінити критерій  показників. Для цього знайдіть іконку зміни поряд з описом колонки,  натисніть та виберіть необхідний критерій. Якщо обрати “Головний оран”  будуть відображені загальні показники по головному органу, якщо обрати  “Другорядні органи” буде відображено показники по другорядним органам  замовника, якщо обрати “Група CPV” - по СPV; якщо “Процедура закупівлі” -  по процедурам.

Кожен з показників відображається в динаміці. Закупівля - це процес,  який триває певний час і деякі показники спрацьовують ще на етапі  періоду уточнень, а деякі - на етапі кваліфікації переможця. Через це  показники за останні два місяці є змінними, деякі прямують до нуля. Якщо  зараз липень, то травень - це період, який вже може бути оцінений та по  ньому можна винести результати.

Показник “Ризикованості” можна подивитися по кожному ризику окремо. Для  цього натисніть на синє поле показника і ви перейдете в групи ризиків по  відповідному параметру, який у вас відібрано. Змінити параметр ви  можете натиснувши на колесо поряд з назвою колонки.

Під час розгляду груп ризику ви можете кожну групи деталізувати та переглянути які ризики увійшли в дану групу.

Оберіть певного організатора та перейдіть на лист “Лоти”, для того щоб переглянути закупівлі, де спрацювали відібрані ризики.


Проект реалізується за фінансової  підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках  Transition Promotion Program та Проекту USAID / UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS”.

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання