Відбори в Публічному модулі ВІ у зручному форматі

08.05.2019 16:00

Що?

Відбори в Публічному Модулі Аналітики ВІ

Що робимо?

Розкриваємо алгоритм презентації відборів на порталі DOZORRO

Чому це важливо?

При роботі з інструментом важливо розуміти усі його можливості. Файл з відборами допоможе вам знайти усю необхідну інформації та зробить ваш аналіз максимально точним

Для зручності роботи з Модулем аналітики і розуміння яку інформацію можна знайти в ньому ми сформували перелік відборів і згрупували відбори по окремими тематичним розділам. Перейти на файл з відборами можна через сайт DOZORRO, де в розділі «Інструменти» перейдіть в Публічний модуль аналітики і знайдіть кнопку переходу на «Перелік відборів».

Вас перенаправить на табличний файл, в якому ви знайдете 11 підгруп і загальний перелік відборів. Перейдіть на певну групу і знайдіть ту інформацію, яка допоможе вам виконати відбір. Використовуйте даний файл для повноти дослідження сфери публічних закупівель.

Якщо ви знайшли необхідний відбір, перейдіть на Публічний модуль аналітики, оберіть Етап закупівель 2018-2019, оберіть будь-який лист та знайдіть “Розширені відбори”.

Обов`язково поставте галочку “Показать поля” аби відображалися усі поля відборів і виконайте пошук заздалегідь обраного вами поля відборів. Додайте значення у відбір і аналізуйте.

Відео-інструкція

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання