Як правильно зробити відбір в Публічному модулі аналітики ВІ

14.02.2019 15:00

Що?

Як правильно робити відбори і що необхідно знати про них.

Що робимо?

Багато постає питань під час використання публічного модуля аналітики і частина з них стосується такої дії як відбір. Що це таке відбір, яким він може бути і що про нього потрібно знати як раз зараз розглянемо.

Чому це важливо?

Від Ваших відборів залежить Ваш результат.


Відбір - це такий самий фільтр, який ви можете використати у публічному модулі аналітики, зокрема для того, щоб звузити пошук, уточнити деталі запиту, або просто відібрати конкретний параметр. В публічному модулі аналітики кожний елемент на сторінці інтерактивний і на більшості з цих елементів ви можете зробити відбір в «один дотик». Начебто просто, але спробуємо як це.

Розглянемо основи використання відборів. Всі ваші відбори зберігаються у верхній частині сторінки і переносяться на інші листи, але не переносяться між етапами (наприклад, відбори з етапу закупівель ви не зможете перенести на етап планування). Йдемо далі, існує декілька варіантів зробити відбір: один з них - на листі, беспосередньо, обравши необхідний елемент, натиснувши на нього і закріпивши у відборах. Це може бути і відбір організатора, місяця, регіону та будь-якої іншої інформації, яка доступна на даному листі. Додатково, коли масив показників великий і щоб обрати одразу цілий масив даних, можна скористатися функцією ласою Це досить зручно на графіках, коли відборів багато, щоб не клікати на кожен окремо елемент, за допомогою ласо є можливість обрати цілий масив одразу.

Якщо вам потрібно змінити відбір в межах одного поля, наприклад обрати іншу область, ви можете це зробити в будь-який час, натиснувши на поле відборів в верхній частині сторінки, зняти попередній відбір і зробити новий.

Найкращий варіант обрання відборів - функціонал “Розширені відбори”. Він дозволяє тримати всі відбори під контролем. У верхній частині ви бачите відбори по полях, які ви виконали раніше, в нижній - поля, по яким ви додатково можете зробити відбір. Аби знайти необхідне поле скористайтеся пошуком. Якщо ви зробили певний відбір і потім робите наступний, доступні варіанти відборів по другому полю з урахуванням наявних ваших попередніх відборів будуть на білому фоні, недоступні - на сірому. Якщо ви оберете відбір на сірому фоні - інші відбори автоматично знімаються. 


Пам’ятайте, що від відборів залежить кінцевий результат - чим більше відборів, тим детальніше буде ваш аналіз.

Відео-інструкція:

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання