Як замовнику зареєструватися на DOZORRO

09.02.2022 10:00

Портал DOZORRO дозволяє залишати відгуки на закупівлі в Prozorro. Натомість замовники мають можливість відповідати на такі відгуки. Розбираємося, що треба зробити, щоб зареєструватися на порталі.

Як зареєструвати свій кабінет

Кабінет на DOZORRO може зареєструвати винятково міська рада або ОДА. Натомість вона передає нам перелік своїх підпорядкованих замовників та їхніх відповідальних осіб, яких ми прив’язуємо у її кабінет. Безпосередньо замовникам не потрібно створювати спеціальний кабінет.

Що робити замовнику

Замовнику потрібно просто зареєструватися на порталі як користувачу. Для цього натисніть на кнопку “Увійти” на головній сторінці порталу і зареєструйтесь за допомогою пошти gmail або фейсбуку. 

Свої контактні дані, за якими ви зареєстрували акаунт, потрібно надати своїй міській раді чи ОДА. Вона має передати нам ваші контакти разом з іншими контактами своїх підпорядкованих замовників. Після цього ми додамо ваш акаунт до конкретного замовника міської ради і ви зможете відповідати на відгуки, які отримуєте на свої закупівлі. 

Як дізнатися про відгук

Насамперед про відгуки вас має сповіщати міська рада. Вона бачить їх через свій кабінет. Також відгуки можна побачити на деяких майданчиках (Держзакупівлі.Онлайн, Smart-tender.biz, Zakupki.Prom.Ua, E-tender). Відповідати на відгуки теж можна через майданчики. 

Якими будуть закупівлі після війни

Пропозиції експертної робочої групи для повоєнних закупівель.

16.06.2022 16:50

Грудневі жнива на Полтавщині

Щороку ми мріємо, що ці жнива зникнуть — однак раз по раз натрапляємо на такі історії.

10.01.2022 12:30

Друга закупівельна революція — рік потому

Рік тому набрала чинності нова редакція Закону «Про публічні закупівлі». Чи виправдала реформа сподівання? 

20.04.2021 13:30

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання