Як знайти договори без звіту про виконання

03.01.2024 14:00

Щороку на січень припадає період найактивнішого звітування про виконані договори. Щоб випадково не пропустити якийсь із них, можна відстежувати активні договори в BI Prozorro. Ми підготували покрокову інструкцію, як це зробити, на прикладі договорів, які мали завершитись у 2023 році. Однак її можна застосовувати й в інший час — просто вибирайте потрібні вам дати.

1. Відкрийте додаток “13. Етап договорів”. 

2. Перейдіть на лист “Відбори” у додатку, де ви зможете за допомогою фільтрів вибрати лише ваші договори.

3. Спершу виберіть фільтр “Організатор”, натисніть на нього, введіть код ЄДРПОУ своєї установи і натисніть Enter.

4. Далі виберіть активний статус договору через фільтр “Підстатус договору”.

5. Після цього скористайтеся фільтром “Тип методу закупівлі”. Оберіть усі типи закупівель, за якими необхідно звітуватися про виконання договору:

  • відкриті торги;
  • відкриті торги з публікацією англійською мовою;
  • відкриті торги з особливостями;
  • переговорна процедура;
  • переговорна процедура за нагальною потребою;
  • торги з обмеженою участю;
  • конкурентний діалог: етап 2;
  • конкурентний діалог з публікацією англійською мовою: етап 2;
  • спрощена закупівля;
  • закупівля за рамковою угодою;
  • закупівля без використання електронної системи (COVID-19);
  • запит ціни пропозиції.

Зверніть увагу, що при використанні запиту ціни пропозицій звітуватися про виконання договору (станом на 28.12.2023) необхідно, лише якщо ви цю закупівлю проводили за пунктом 10 Особливостей, затверджених постановою Кабміну №1178 (використання запиту ціни пропозицій замість відкритих торгів із особливостями). Тому не усі відібрані лоти по запиту ціни пропозицій будуть підпадати під звітування. Проте ми все одно рекомендуємо відзвітуватися по них, щоб у майбутньому вони вас не відволікали як випадково не відзвітовані.

6. Тепер натисніть на фільтр “Дата планового закінчення дії договору (згідно договору)” та пропишіть, у який період мали завершитися договори, які ви шукаєте. Наприклад, якщо вас цікавлять договори, що мали завершитись з 1 січня до 31 грудня 2023 року включно, потрібно прописати >=01.01.2023<=31.12.2023 і натиснути Enter.

Якщо потрібно знайти всі договори, про які не було прозвітовано і в попередні роки, то цей запит потрібно прописати як <=31.12.2023.

Коли ви зробите відбір, віконце з ним має переміститися наверх, до попередніх відборів.


7. Перейдіть на лист “Договори”, натиснувши на кнопку праворуч згори.

8. Тепер у таблиці зібрані всі ваші договори, які мали завершитись у 2023 році і по яких відсутній звіт про виконання договору.

9. Таблицю можна завантажити собі на комп’ютер. Для цього у будь-якому її місці натисніть правою кнопкою миші. Виберіть Таблиця — Завантажити як … — Дані.

Зверніть увагу, що дані в BI Prozorro оновлюються вночі. Тож зміни, які ви внесли сьогодні, відобразяться в модулі вже завтра.

І нехай жоден договір не загубиться!

Цю публікацію підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її вміст є виключною відповідальністю Transparency International Ukraineі не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Як відібрати закупівлі конкретного товару

Використовуєте пошук за ключовим словом, але не певні, що знайшли усі результати, — спробуйте пошук з застосуванням певних хитрощів. Усі лайфхаки з пошуку зібрані в одному місці. 

26.02.2024 14:42

Як оцінити обсяг ринку публічних закупівель

Чи починати продавати на Prozorro? Ми впевнені, що так. Це величезний ринок збуту для бізнесу. Наша інструкція допоможе вам отримати всю необхідну інформацію для детального аналізу ринку публічних закупівель. Оцініть обсяги ринку для реалізації ваших товарів чи послуг, й починайте працювати з державою як з бізнес-партнером.

26.02.2024 03:30

Як знайти потенційних постачальників

Як запросити потенційних постачальників для потенційних консультацій щодо підготовки недискримінаційної тендерної документації

20.02.2024 15:00

Посилання на BI Prozorro: як зберегти те, що ви наклацали

Як послатися на дані в публічному модулі аналітики зі збереженням відборів.

07.02.2024 17:10

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання