DOZORRO-NEWS

Автобаза ДУСі поповнить автопарк новеньким Mersedes-Benz V-class

14.09.2018 09:20

Державна організація «Автобаза Державного управління справами» з переговорною процедурою замовила спільному підприємству у формі ТОВ «Автомобільний Дім-Україна Мерседес Бенц» легковий автомобіль вартістю 2,35 млн  грн. Відповідна інформація розміщена в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Використання переговрної процедури замовник обгрунутвав двічі відміненими через відсутність достатньої кількості учасників торгами та наявністю об’єктивної необхідності придбання автомобіля саме такої комплектації.

Відповідно до техзавдання автобазу ДУСі поповнить Mersedes-Benz V-class V 250 d / AVG / L (Avantgarde) з декоративним оздобленням салону «Дерево», автоматичною коробкою передач 7-G-Tronic Plus, каналом подачі теплового повітря в пасажирське відділення, круїз-контролем Tempomat,  паркувальним пакетом з камерою на 360 градусів, 2-з’ємними утримувачами стаканів в задніх підлокітниках, автоматикою системи кондиціонування повітря, додатковою системою контролю клімату в задній частині салону, складаним столом та ін.

В одного з офіційних представників Mersedes-Benz в Україні вказана попередня вартість Mersedes-Benz V-class Avantgarde у розмірі 2,52 млн грн.

«Бенефіціаром спільного підприємства у формі ТОВ «Автомобільний Дім-Україна Мерседес Бенц» є Таріел Васадзе.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання