DOZORRO-NEWS

Чернігівські комунальники планують шляхом конкурентного діалогу закупити 6 нових тролейбусів

15.03.2019 06:42

Комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління» оголосило проведення конкурентного діалогу для закупівлі 6 нових тролейбусів. Очікувана вартість замовлення складає 30 мільйонів гривень. 

Незважаючи на суть обраної процедури закупівлі замовник вже визначив технічні характеристики майбутніх транспортних засобів. Це має бути випущений не раніше 2018 року сертифікований в Україні міський пасажирський тролейбус великої місткості зі 100-відсотково низьким рівнем підлоги. Пасажиромісткість на рівні 100 осіб з яких 30 повинні мати сидячі місця. Крім того тролейбуси мають бути обладнані системою автономного ходу не менше 1000 м, інформаційною системою, відеореєстратором та системою відеонагляду.  

Чим обгрунтовано використання саме конкурентного діалогу замовник не пояснив.


Довідково, конкурентний діалог це процедура призначена для переговорів із постачальниками до остаточного визначення умов тендеру і потрібна у складних закупівлях, де замовник не завжди точно знає, як оптимально вирішити завдання Конкурентний діалог допомагає замовникам до оформлення заявки на тендер провести переговори з учасниками торгів – щоб остаточно визначити всі параметри робіт або послуг, які вони хочуть купити.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання