DOZORRO-NEWS

«Чернівціводоканал» замовив хлор майже вдвічі дорожче цін виробника

26.03.2019 10:41

Комунальне підприємство «Чернівціводоканал» за результатом відкритих торгів уклали договір на постачання рідкого хлору вартістю 4,03 мільйони гривень. Відповідний документ було підписано з ТОВ «Евіротех-інжиніринг», інформує видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

За умовами контhакту фірма до кінця 2019 року постачатиме водоканалу рідкий хлор в балонах та контейнерах. Всього придбали 4 тонни в балонах та 74 в контейнерах відповідно. Ціна за тонну становить майже 52 тис. грн. Виробником зазначено кам’янський завод «Дніпроазот».

Журналісти зауважують, інші замовники замовляють хлор того ж виробництва на порядок дешевше. А рік тому відпускна ціна за тонну речовини на «Дніпроазоті» становила взагалі 16,6 тис. грн з ПДВ.

Участь у закупівлі взяло лише дві компанії. Окрім переможця учасником торгів виступило ТОВ «ТБ Аква-холдинг». У обох учасників серед документів завантажені скан-копії паспортів виробника, ліцензії на перевезення небезпечних вантажів, висновки санітарної експертизи та інші документи з однаковими датами та серійними номерами.

ТОВ «Евіротех-інжиніринг» зареєстроване у Дніпрі, а його власником є Костянтин Кушніренко. З початку 2018 року компанія отримала 18 держзамовлень на 50 млн грн. За інформацією YouConrol, за останній рік компанія провела 3-5 операцій з офшорами.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання