DOZORRO-NEWS

Депутатські фірми розіграли утримання доріг на Миколаївщині

01.07.2020 11:40

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області підписала два договори  з ПП «Будівельна фірма «Миколаївавтодор» на утримання доріг державного значення загальною вартістю 65,59 мільйонів гривень. Обидва тендери «Миколаївавтодор» розіграв з ТОВ «Софія-Граніт». При цьому зекономити на закупівлях вдалось лише 0,3% від оголошеної очікуваної вартості, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

ПП «Будівельна фірма «Миколаївавтодор» належить депутату Миколаївської міськради 7 скликання Сергію Шульгачу та його дружині Оксані Шульгач. Фірма почала виходити на тендери з ремонту доріг після того, як іншим підприємством Шульгача ТОВ «Миколаївавтодор» почало цікавитися Миколаївське територіальне відділення АМКУ.  Антимонопольний комітет досліджував версію про ймовірну змову компаній КП «Експлуатаційне лінійне управління автодоріг» та ТОВ «Миколаївавтодор» на чотирьох закупівлях Миколаївської міськради. За результатами проведеного розслідування Миколаївське територіальне відділення АМКУ оштрафувало підприємство загалом на 272 тисячі гривень.

Власником «Софія-Граніт» є Ігор Негулевський, який на позачергових парламентських виборах в 2019 році став народним депутатом від пропрезидентської партії «Слуга народу». Після виборів він склав повноваження директора фірми, зараз ним є Микола Соснов – довірена особа Негулевського на виборах.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання