DOZORRO-NEWS

Днопоглибленням порту «Южний», в результаті проведеного тендеру, може зайнятись китайська компанія China Harbour Engineering company Ltd.

21.04.2017 13:48

Днопоглибленням порту «Южний», в результаті проведеного тендеру, може зайнятись китайська компанія China Harbour Engineering company Ltd.

За даними офіційного сайту ДП «Адміністрація морських портів України» компанія China Harbour Engineering company Ltd. в результаті аукціону проведеного в системі ProZorro може отримати підряд на проведення днопоглиблення в районі трьох причалів №23, 24 і 25 порту Южний.

В рамках проекту фірма-переможець має вилучити грунт в обсязі 4 393 075 кубометрів і довести рівень глибин до 16 метрів. Крім водних підходів до акваторії згаданих причалів і самої акваторії потрібно буде також провести днопоглиблення розворотного кола діаметром 370 метрів.

Загалом під час аукціону China Harbour Engineering company Ltd. запропонувала провести днопоглиблення за 1,065 млрд гривень чи зекономила порту понад 130 мільйонів, адже адміністрації морпортів при оголошенні тендера очікували, що вартість робіт складе 1,197 млрд гривень (без ПДВ).

«Сьогоднішні результати демонструють, що Адміністрація морських портів України — відкритий майданчик для міжнародних днопоглиблювальних гігантів. Ми провели спільно з бізнесом, юристами, інженерами-консультантами велику роботу з підготовки проекту. Упевнений, що його реалізація зафіксує високу якість роботи майбутніх підрядників, надійність і готовність АМПУ працювати в чіткі терміни, відкритість всіх подібних масштабних проектів»,— повідомив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Наразі пропозиція China Harbour Engineering company Ltd. очікує рішення тендерного комутету АМПУ.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання