DOZORRO-NEWS

ДП «Антонов» замовив систему посадки для свого аеропорту в Гостомелі

30.10.2020 08:51

Держпідприємство «Антонов» ДК «Укроборонпром» прозвітувало про підписання з компанією «Thales Deutschland GmbH» (Німеччина) угоди щодо поставки системи посадки для свого аеропорту в Гостомелі. Вартість обладнання складає 783 тисячі євро, або 26,22 мільйонів гривень, інформує видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

За умовами контракту компанія має виготовити і поставити обладнання інструментальної системи посадки ILS 420 із далекомірним радіомаяком низької потужності DME 415 вартістю 584 тисяч євро. Решта 198 тисяч євро піде на послуги з монтажу, підключення і налаштування обладнання, а також проведення технічного навчання експлуатаційних кадрів і технічного супроводу при виконанні льотної перевірки обладнання літаком-лабораторією ДП «Украерорух».

Поставка повинна відбутися протягом півроку після оплати авансу. Навчання тривалістю 21 день розпочнеться протягом 25 днів після поставки. Інші послуги нададуть до кінця 2021 року.

Німецька «Thales Deutschland GmbH» входить у міжнародну промислову групу «Thales Group», яка виготовляє інформаційні системи авіакосмічного, військового та морського призначення. Акціонерами «Thales Group» є держава Франція та компанія «Dassault Aviation» (Франція), акціонерами якої є група «Dassault Group» і корпорація «Airbus».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання