DOZORRO-NEWS

Фірма місцевого депутата отримала підряд на утримання Жидачівського сміттєзвалища

08.04.2021 09:07

Жидачівське міське виробниче управління комунального господарства замовило перешарування міського сміттєзвалища за 1,2 мільйона гривень у депутата місцевої ради Романа Пахолківа. За інформацією журналістів видання «Наші гроші. Львів» йдеться про цілорічне утримання сміттєзвалища на вулиці Заводській в місті Жидачів Стрийського району. Частину техніки для пересипання ґрунту на полігоні Роман Пахолків орендуватиме в підприємця Гарніка Саргсяна. Він зареєстрований в сусідньому місті Ходорів та вже співпрацював зі Жидачівським міським виробничим управлінням комунального господарства. 

Єдиним конкурентом підприємця Романа Пахолківа на поточних торгах було місцеве ПП «Карпатмонтаж». Під час аукціону конкуренти не змагалися між собою, однак ціна переможця була на 47 тисяч гривень дешевшою.

Теперішній утримувач сміттєзвалища Роман Пахолків зареєстрований як підприємець 2003 року в Жидачеві. Під час місцевих виборів у жовтні 2020 року його повторно обрали депутатом Жидачівської міської ради. Обидва рази Пахолків балотувався від партії «Об’єднання «Самопоміч». Депутат є заступником голови постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та екології Жидачівської міськради.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання