DOZORRO-NEWS

Львівська обласна клінічна лікарня закупилась кисневими концентраторами в улюбленого ФОПа

14.07.2020 13:06

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня підписала договір на закупівлю кисневих концентраторів із приватним підприємцем Денисом Нарусевичем за 903,58 тисячі гривень. За контрактом замовили 21 кисневий концентратор моделі «Біомед Jay-10» з максимальною потужністю продукування кисню до 10 літрів на хвилину. Ці прилади приєднуються до кисневих балонів і регулюють рівень концентрації та передачі кисню в залежності від ступеня легеневої недостатності пацієнта. Вартість одного кисневого концентратора для лікарні складе 43 тисячі гривень. При цьому на сайті виробника, таке медобладнання продають по 40 тисяч за штуку, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Це не перша закупівля кисневих концентраторів інфекційною лікарнею. Ще до початку пандемії коронавірусу COVID-19, медзаклад замовив 13 штук у ТОВ «Авіцена Медик» та вже у травні 2 одиниці у приватної підприємиці Соломії Левус.

Однак найбільше інфекційна лікарня замовляла концентраторів у Дениса Нарусевича. Крім вищезгаданого договору, підприємець впродовж червня підписав ще 3 контракти на 39 концентраторів. 

Приватний підприємець Денис Нарусевич зареєстрований у місті Луцьк. З березня 2020 року підприємець отримав 9 держзамовлень на загальну суму 3,44 мільйони гривень, усі від Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання