DOZORRO-NEWS

Митники замовили реконструкцію автомобільного пункту пропуску «Красноїльськ»

04.08.2021 10:24

Державна митна служба України за результатами тендеру замовила ТОВ «Агро Констракшн» реконструкцію пункту контролю за 104,98 мільйона гривень. Про це з посиланням на Prozorro повідомляє видання «Наші гроші».

За умовами контаркту до 30 листопада 2022 року компанія має реконструювати автомобільний пункт пропуску «Красноїльськ» у Сторожинецькому районі Чернівецької області на кордоні з Румунією. У тому числі влаштують службово-виробничу будівлю, павільйони паспортного та митного контролю, павільйон електронної ваги, будинок кінологічної служби, відеоконтроль, комп’ютерні мережі, бокс для поглибленого огляду автомобілів, радіаційний контроль, рентгеноконтроль, трансформаторну підстанцію, флагштоки, навіси, свердловину, насосні станції, протипожежні системи, електропостачання, туалети, дороги і майданчики тощо.

Субпідрядником буде ТОВ «Сучасні технології безпеки Плюс» Олександра Степчука. 

Видання зауважує, за підсумковою відомістю ресурсів без доставки і ПДВ, низка цін перевищує ринкові.Зокрема природний рядовий пісок замовили учетверо дорожче ринку, а усі марки і фракції щебеню вдвічі дорожче від цін за алогічний товар на інших торгах.

Під час торгів дві компанії з нижчими на 2-7% цінами відхилили через низку недоліків. Це були ТОВ «Техно-Буд Сервіс» і ТОВ «Альтернатива-В». Вони вимагали переглянути рішення, але замовник відмовився. Також «Альтернатива-В» стверджувала, що у пропозиції «Агро Констракшн» теж містились недоліки. Однак замовник відповів, що та все виконала.

Створена в 2016 році столична «Агро Констракшн» зі статутним капіталом 10 тис грн. належить директору Артуру Стасюку і Денису Погребняку з Харкова. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання