DOZORRO-NEWS

На Буковині медики придбали ШВЛ експертного класу за мільйон гривень

16.10.2020 10:39

Сторожинецька центральна районна лікарня у Чернівецькій області прозвітувала про придбання апарата штучної вентиляції легень високого класу вартістю 1,03 мільйонів гривень. Товар до кінця жовтня має поставити київське ТОВ «Салюте-М», повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

За свої гроші медики отримають вентилятор легень Neumovent GraphNet Advance південноамериканського виробника Tecme. Обладнання призначене для дихальної терапії пацієнтів різного віку. Це одна з найсучасніших моделей, яка розроблена з врахуванням новинок електронного, пневматичного дизайну та програмного управління.

Сторожинецька центральна районна лікарня приймає хворих на коронавірус ще з березня цього року. З початку карантину медики спрямували за спеціальною спрощеною процедурою 8,7 мільйонів гривень на подолання інфекції. 

Компанія «Салюте-М» зареєстрована 2018 року в Києві. Її власником є Олег Шморгун, який також має частку в компанії з оптової торгівлі ТОВ «Сейл де люкс».

Протягом 2019-2020 років підприємство «Салюте-М» отримало державних замовлень на 15,2 мільйонівгривень, в основному на постачання медичного обладнання.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання