DOZORRO-NEWS

На Закарпатті фірма зголосилась знищити 735 тисяч пачок цигарок за одну копійку

01.10.2020 13:29

Ставши переможцем тендеру ТОВ «Нью Екосвіт» має знищити за 1 копійку 735 006 пачок цигарок на замовлення ГУ ДПС у Закарпатській області. Відповідний договір з фірмою податківці уклали 24 вересня, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

Очікувану вартість тендеру складала 3 тисячі гривень. Окрім «Нью Екосвіту» на торги подались ПП «Рома» та ТОВ «Екологічні переробні технології». При цьому остання фірма ще перед аукціоном звернули увагу замовника на «аномально низьку» очікувану вартість. Однак у  ДПС відхилили вимогу «по причині обмежених кошторисних призначень». 

«Нью Екосвіт» виграло тендер не торгуючись, фірма одразу запропонувала 1 копійку за свої послуги, і зробити дешевшу пропозицію інші учасники вже не могли.

ТОВ «Нью Екосвіт» традиційний отримувач замовлень на спалення контрабанди у Закарпатській області. Хоча раніше вони оцінювали свої послуги дещо дорожче. Так у липні фірма забрала підряд на утилізацію 88 тисяч пачок цигарок за 1 гривню.

ТОВ «Нью Екосвіт» засноване у  березні 2013 року, власниками зазначені Віктор Вудмаска та Олександр Вагерич. Перший – співмешканець в.о. начальниці Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Маріанни Готри, другий є повним тезкою сина старшого державного інспектора на Закарпатській митниці Олександра Вагерича.

Інший уповноважений представник ТОВ «Нью Екосвіт» Анатолій Митровка є чоловіком Любові Митровки, начальника відділу у Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання