DOZORRO-NEWS

«Одеська залізниця» передплатила журналів на понад 1,7 мільйонів гривень

19.06.2019 10:42

Регіональна філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" провела мультилотову закупівлю послуг передплати періодичних видань на загальну суму 1,74 мільйонів гривень. Згідно з тендерною документацією переможець торгів має за пів року поставити 315 примірників друкованих видань для апарату Управління філії «Одеська залізниця» та 1 151 примірник для структурних підрозділів філії, інформує видання «Zалізниця без корупції».

Окрім профільних видань залізничники замовили й розважальну пресу: Футбол, Мій комп’ютер, Комсомольська Правда в Україні, Життя на пенсії, Вечірня Одеса та Бібліотечна планета.

Також є видання які дублюються двома мовами: Охорона праці (рос.) та Охорона праці (укр.), Бухгалтерія ЮА (рос.) та Бухгалтерія ЮА (укр.), Голос України (рос.) та Голос України (укр.).

Цікаво, що серед видань знаходяться газети “Магістраль”та “Магістраль”+ Чорноморський гудок, які випускаються Філією АТ “Укрзалізниця”. Тобто “Одеська залізниця” купує свою ж газету, але у приватної фірми.

У обох тендерах перемогу отримало ТОВ “Меркурій Експрес”, яке прописане в київській багатоповерхівці по вулиці Довженка. Власниками фірми вказані мешканці Дніпра Андрій Кваша та Лариса Мартіросова. Розмір статутного капіталу “Меркурій Експрес” складає всього 2 тис.грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання