DOZORRO-NEWS

Поліція розслідує завищення вартості реконструкції спортмайданчика на Харківщині

14.02.2020 11:32

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом завищення вартості реконструкції спортивного майданчика у Мерефі Харкіської області. Про це стало відомо з ухвали Харківського районного суду від 6 лютого, повідомляє «Харківський антикорупційний центр».

Раніше ХАЦ писав, що виконавчий комітет Мереф'янської міської ради уклав угоду з ТОВ «Проектно-будівельна компанія «Енергопростір» на 2,45 мільйонів гривень на реконструкцію спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям на території Комунального закладу "Мереф'янський медичний ліцей". А через певний час докинув ще додатково 895,5 тисяч на цей же ремонт.  І це при тому, що середня ціна реконструкції подібних майданчиків в Україні складає 1,4-1,8 мільйонів гривень.

Правоохоронці відмічають, що пропозиція ТОВ «ПБК Енергопростір» прийнята без зауважень, хоча відповідно до висновку Держаудитслужби про результати моніторингу вказаної закупівлі, встановлена невідповідність тендерної пропозиції умовам тендерної документації в частині не підтвердження відповідності кваліфікаційним критеріям.

Більш дешевші пропозиції були просто відхилені.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання