DOZORRO-NEWS

Полтавська облрада оголосила тендер на проведення капремонту власної адмінбудівлі

08.06.2021 10:46

Комунальна установа Полтавської обласної ради з експлуатації адміністративних будівель оголосила закупівлю робіт з капремонту власної 6-поверхової адмінбудівлі на вулиці Соборності, 45. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Відповідно до тендерної документації мова йде про встановлення 220 нових вікон з супутніми роботами — облаштування укосів сендвіч-панелями, установлення віконних зливів, шпаклювання, фарбування та обклеювання стін шпалерами.

Очікувану вартість робіт визначили на рівні 3,73 мільйона гривень. Такий розрахунок виконало товариство «Астрем-Агро», якому за 41,3 тисячі гривень замовляли розробку проекту капремонту.

Щодо необхідності подібного ремонту, то вона давно назріла. Працівники деяких кабінетів в облдержадміністрації взимку вимушені працювати у верхньому одязі. Втім, лише цим ремонтом проблему не буде вирішено, оскільки 220 вікон — це менше половини з усіх вікон в адмінбудівлі.

Відповідно до техзавдання виконати ремонт майбутній підрядник має до кінця поточного року. Проведення аукціону призначено на 23 червня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання