DOZORRO-NEWS

Полтавська облрада замовила електрокар за понад мільйон гривень

21.05.2019 08:32

Комунальне автотранспортне підприємство Полтавської обласної ради за результатами відкритих торгів замовило у ТОВ «Хюндай центр Полтава» легковий автомобіль вартістю 1,08 млн грн. Про це повідомляється в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Фірма поставить електрокар Hyundai Ioniq Electric 2018 року випуску. Автомобіль матиме передні подушки безпеки, бічні подушки та шторки безпеки, систему моніторингу «сліпих» зон, двух-зонний клімат-контроль, інтелектуальний круїз-контроль, камеру заднього виду, мультимедіа з навігацією, шкіряний салон. У автосалонах такий автомобіль у топовій комлектації продають за 995 тис грн.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Автопланета Плюс» екс-гендиректора ДК «Укроборонпром» та колишнього керівника президентської кампанії Петра Порошенка в Херсонській області Романа Романова.

Бенефіціарами підрядника ТОВ «Хюндай центр Полтава» є Ануар Бєйсєбаєв, Наталія Гарнага, Тетяна Чистякова та партнер Петра Порошенка, екс-перший заступник секретаря СНБО Олег Гладковський (Свинарчук), директор – Вікторія Білоус.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання