DOZORRO-NEWS

Реконструкція харківського саду Шевченка подорожчала на третину

19.07.2019 10:44

Комунальне підприємство “Харківзеленбуд” за переговорною процедурою планує укласти додатковий договір з ТОВ “Інжинірингова компанія Планета буд” щодо реконструкції мереж електропостачання, телекомунікацій, телефонізації, зовнішнього освітлення та системи автоматичного поливу в саду Шевченка. Загальна вартість угоди складає 30,8 млн грн, повідомляє «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Перший договір на реконструкцію мереж в саду Шевченка уклали ще 8 жовтня 2018 року. Вартість договору тоді склала 92,2 млн. грн. За умовами першого контракту 19,3 млн грн пішло на реконструкцію системи зовнішнього освітлення, 6 млн грн – на систему електропостачання, 21 млн грн – на телекомунікаційні мережі. Крім того за тим договором планується встановлення 46 точок доступу Wi-Fi та 18 вуличних комутаторів.

Як запевняють в комунальному підприємстві, під час проведення реконструкції, виникла необхідність проведення додаткових будівельних робіт, які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проекту.

Тепер загальна вартість реконструкції мереж електропостачання, телекомунікацій, телефонізації, зовнішнього освітлення та системи автоматичного поливу в саду Шевченка складе 123 млн.грн.

 Реконструкцію саду Шевченка в міськраді планують завершити до Дня міста.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання