DOZORRO-NEWS

Столичне автотранспортне підприємство замовило для потреб КМДА автомобілів на понад 4 мільйона

26.11.2021 11:11

Комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міськради» за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі Автострада» легкових автомобілів на загальну суму 4,17 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на Prozorro.

За умовами контракту фірма поставить 7-місний гібридний повнопривідний позашляховик Toyota Highlander 2.5L Hybrid, AWD-i, e-CVT у комплектації Prestige чорного кольору 2021 року випуску за 1,47 млн грн. Автомобіль матиме хромовані рейлінги на даху, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, систему вибору режимів руху (ECO / NORMAL / SPORT), датчики паркування (передні та задні) з функцією автоматичного гальмування, підігрів передніх сидінь.

Крім того, «ВіДі Автострада» поставить Toyota Camry Гібрид у найдорожчій комплектації Premium+ за 1,12 млн грн. Ця автівка матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, накладки на пороги задніх дверей з декоративними металевими вставками, підігрів передніх та задніх сидінь, незалежне регулювання температури для 2-го ряду сидінь, проєкційний кольоровий дисплей на лобовому склі, акустичну систему JBL з підсилювачем й 9 динаміками (з сабвуфером).

Також фірма поставить два автомобіля Toyota Camry у базовій комплектації зі скромнішими опціями по 787 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Восток Автомир» Олексія Кравчуна.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання