DOZORRO-NEWS

У Кропивницькому дорогу відремонтували за два тижні до проведення закупівлі

23.11.2017 15:13

Поточний ремонт дороги по провулку Фортечному від вулиці Великої Пермської до вулиці Фісановича, договір на проведення якого було підписано учора, відремонтовано ще два тижні тому. Про це інформує «Центр медіарозслідувань «Прозоро».

Відповідно до оприлюдненого звіту, сам договір виклали в систему безпосередньо у день його підписання. За його умовами, роботи на об'єкті мають закінчитись до 31 грудня, однак фактично вони завершились ще до офіційного підписання договору.

Відповідно до Єдиного веб-порталу використання публічних коштів, жодних проплат за виконання робіт по цьому об'єкту управління ЖКГ ще не робило. Як свідчать дані у системі "ProZorro", підрядником, що наперед, без проплат відремонтував дану ділянку дороги є  улюбленець кропивницьких комунальників МПП "ТАРОН", який регулярно отримує замовлення на виконання ремонтних робіт доріг, в основному у дворах багатоповерхівок. Роботи на цьому об'єкті фірмі обійшлись у 188,6 тис грн. Цього року підрядник вже отримав 33 замовлення від управління ЖКГ на суму 18,6 млн грн. Усі підряди "ТАРОН" отримав, не беручи участі в конкурентних торгах.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання