DOZORRO-NEWS

У Полтаві планують збудувати друге повнорозмірне футбольне поле зі штучим покриттям

30.10.2020 10:30

Управління капбудівництва Полтавського міськвиконкому оголосило про намір укласти договір на розробку проекту будівництва повнорозмірного футбольного поля зі штучним покриттям. Виконати замовлення за 399,5 тисяч гривень зголосилось місцеве ТОВ «Неоінжиніринг», інформує «Полтавщина» з посиланням на ProZorro.

Тендер на проект УКБ оголосило два тижні тому, за спрощеною процедурою. На конкурс подалось лише «Неоінжиніринг», яке скинуло 500 гривень від очікуваної вартості. Тендерною документацією передбачено, що на місці старого поля облаштують нове — розміром 105×98 метрів. Воно матиме покриття зі штучної трави, 10-метрову огорожу із безвузлової сітки і трибуни на 200 місць. Поряд також мають запроектувати бетонні доріжки та майданчики, парковку на 20 автомобілів та мобільну будівлю для інвентарю.

За умовами майбутньої угоди, виконати проект «Неоінжиніринг» повинен буде до кінця цього року. 

Журналісти зауважують, якщо проект втілять у життя, це буде уже друге повноцінне футбольне поле зі штучним покриттям у Полтаві. Перше площею 105×68 метрів побудували у 2016 році в рамках реконструкції стадіону ПОО ФСТ «Динамо».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання