DOZORRO-NEWS

«Укртрансгаз» поповнив автопарк сімома автівками Toyota Camry

14.09.2021 09:02

Акціонерне товариство «Укртрансгаз» третього вересня за результатами відкритих торгів замовило ТОВ «Гранд Мотор» легкових автомобілів на загальну суму 4,78 мільйонів гривень. Про це повідомляється в системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші»

Фірма поставить сім автівок Toyota Camry 2,5 D-4S, 8 A/T у комплектації Comfort чорного кольору по 819 тисяч гривень. Кожен автомобіль матиме клімат-контроль, передні сидіння з обігрівом, сенсори паркування кутові передні та задні, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 7 дюймів, а також додаткову комплектацію: металевих захист двигуна, гумові та ворсові килимки, домкрат, відеореєстратор, аптечка, вогнегасник, сигнальні жилети (два), зимова гума тощо.

У автосалонах автомобілі Toyota Camry у базовій комплектації Comfort без додаткової комплектації можна придбати за 783 тисячі гривень. На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Восток Автомир» Олексія Кравчуна, чия пропозиція була вищою на 2 тисячі.

Хмельницьке ТОВ «Гранд Мотор» на чолі з Андрієм Джагаряном належить Тетяні Дерешук та Марії Гвоздьовій – дружині колишнього нардепа від «Блоку Петра Порошенка» Михайла Гвоздьова.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання