DOZORRO-NEWS

Укрзалізниця замовила ремонт двох електропоїздів на суму майже 34 мільйони гривень

11.02.2019 11:47


Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Українська залізниця» з переговорною процедурою уклала угоду щодо проведення поточного ремонту двох електропоїздів ЕКр1 на суму 34 млн грн. Про це повідомляє «Zалізниця без корупції» з посиланням на ProZorro. Безальтернативним виконавцем робіт став виробник тих же електропоїздів, ПАТ “Крюківський Вагонобудівний Завод” (ПАТ “КВБЗ”).

Відмова від конкурентних відкритих торгів обумовлена висновком Торгово-промислової палати України від 06.02.2018 № 394/08.0-7.3 щодо єдиного підприємства в Україні, яке надає/виконує послуги/роботи з технічного сервісу, різних видів обслуговувань, поточного ремонту, деповського ремонту та капітального ремонту вагонів двосистемних електропоїздів серії ЕКр1.

З наявної в звіті документації достеменно не відомо, які саме роботи будуть виконуватись, проте чітко вказане місце виконання ремонту – депо “Дарниця”. Завершити роботу підрядник має до кінця поточного року.

У цьому році “УЗ” вже підписала договір на надання послуг з технічного обслуговування даних електропоїздів сумою 13,7 млн грн.

Останній договір на проведення поточних ремонтів в обсязі ПР-1 та Пр-2 електропоїздам ЕКр1 на 1,7 млн грн. був підписаний восени минулого року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання