DOZORRO-NEWS

В ProZorro покращують функціонал системи

21.05.2019 08:31

Наприкінці минулого тижня в системі ProZorro було реалізовано два нові функіональні поля - “ціна договору” та “ціна договору без ПДВ”. За інформацією прес-служби ДП «Прозоро» новий функціонал дозволить замовникам вказувати в системі наявність або ж відсутність ПДВ ще на етапі укладання договору.

До цього іформація подавалась лише в оголошенні бюджету закупівлі, і система автоматично переносила ці дані в звіт про результати. Відповідно, коли у тендері з очікуваною вартістю без ПДВ, перемагав платник податку на додану вартість у нього могли виникати труднощі з реєстрацією договору в Державній казначейській службі. Адже договір мав включати ціну з ПДВ, і сума контракту відрізнялася від зазначеної у звіті.

«Тепер у замовників з’явилася можливість зафіксувати наявність/відсутність ПДВ в договорі самостійно. На етапі публікації договору замовники заповнюватимуть два поля. Перше - ціна договору. Друге - ціна договору без урахування ПДВ. Різниця між цими полями і формуватиме розмір податку на додану вартість», - розповіли у держпідприємстві.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання