DOZORRO-NEWS

Запорізька фірма, що фігурує в справі щодо діяльності конвертаційного центру, отримала ремонтний підряд від місцевих комунальників

20.09.2019 11:10

Провівши відкриті торги КП «Водоканал» (Запоріжжя) уклало угоду з ТОВ «Ландшафт» на проведення ремонтно-відновлювальних робіт вартістю 628,36 тис грн. Фірма до 10 грудня має відновити асфальтобетонне покриття після проведення ремонтних робіт на мережах водопроводу та каналізації у Хортицькому, Заводському та Дніпровському районах, повідомляє видання «Наші гроші.Запоріжжя» з посиланням на ProZorro.

Передбачено також ямковий ремонт, оновлення асфальтобетонних покриттів доріг, облаштування тротуарів та доріжок, оновлення бортових каменів та тротуарної плитки.

Єдиним конкурентом «Ландшафт» на тендерів було ТОВ «Топ енерджи групп» з дорожчою на майже 11 тис грн. пропозицією. Впродовж аукціону учасники не знижували вартість своїх пропозицій.

Журналісти зауважують, у червні на іншій закупівлі «Топ енерджи групп» у складі тендерної документації подавало договір оренди техніки в «Ландшафт», з яким фірма конкурувала на нинішньому тендері.Дніпровське «Ландшафт» належить Ігорю Макарову. Фірма фігуруєу справі   про організацію конвертаційного центру. Так, досудовим слідством  встановлено, що у період 2015-2017 рр. невказані особи, шляхом використання  «Ландшафт» та низки інших фірм надавали та надають в теперішній час підприємствам послуги з мінімізації податкових зобов’язань. При цьому самі фірми мають ознаки фіктивності.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання