Конкурентність на Панелі керівних органів Публічного модуля аналітики ВІ

17.10.2019 18:00

Що?

Показники конкурентності на Панелі керівних органів Публічного модуля аналітики ВІ

Що робимо?

Розповідаємо чим саме дані показники будуть корисними для Керівних органів замовника

Чому це важливо?

Показники конкурентності говорят також про рівень ефективності проведення закупівель

Разом з появою Панелі керівних органів Публічного модуля аналітики ВІ з‘явилася можливість аналізувати конкурентність та її ключові показники. Що цікавого є для керівного органу? Ви можете перевірити підпорядковані структури на такі показники: середня кількість учасників у конкурентних лотах (чим більша конкуренція тим більша і економія); який відсоток з усіх лотів у певного замовника саме конкурентних, по сумі та по кількості (якому типу процедур замовник надає перевагу - аукціони чи прямі договори); чи достатня кількість учасників приходить на закупівлі (через відсутність достатньої кількості учасників процедура не відбуваються, закупівлю оголошують повторно, а це витрати часу та коштів та є ризик невиконання умов договору у строк); який відсоток лотів мав зниження цінової пропозиції (чи дійсно є економія, чи замовник обирає найвищі цінові пропозиції «своїх» учасників, дискваліфікувавши при цьому чесний бізнес); скільки у замовника унікальних постачальників (100 закупівель і 1500 учасників це добре, а коли 100 закупівель і 4 учасника - це проблема); доля трьох найбільших постачальників (унікальних учасників 1500, а при цьому доля найбільших 3 переможців 90% - це неефективно).

Пояснення до того, як обраховується кожен з показників ви завжди можете знайти у Публічному модулі аналітики ВІ, навівши на відповідний підпіс до колонки.

Аналіз завжди допоможе зрозуміти де можна працювати краще.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program та Проекту USAID / UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS”

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання