Новий додаток для аналізу договорів у ProBI Prozorro

11.04.2023 13:57

Ми продовжуємо вдосконалювали модуль ProBI Prozorro, і цього разу, щоб його оптимізувати, вносимо зміни в роботу з даними про договори. Ми приберемо таблиці, що стосуються договорів, із додатків етапу закупівель. А щоб модуль не втрачав у функціоналі, ми створили новий додаток із договорами. Він містить інформацію про угоди, опубліковані в Prozorro за всі роки, та надає змогу користувачам створювати власні листи та об'єкти для аналізу. 

Для зручності користувачів у додатка є базова візуалізація, розташована на листі «Загальний огляд». Вона допоможе зробити швидкі відбори та отримати базову аналітику про стан договорів. Зайшовши у додаток, ви зможете побачити на листі «Загальний огляд» такі елементи: 

1. Панель відображення і керування відборами

2. Основні показники, що відображають кількість відібраних договорів, лотів, поточну та початкову суму договорів, а також кількість відібраних організаторів та постачальників. 

3. Об'єкти multibox із полями найпопулярніших відборів, щоб ви могли швидко встановити потрібні фільтри щодо організаторів, постачальників, договорів, дат, лотів та предметів лотів.  

4. Пряма таблиця з даними про:

  • заголовок лоту, що містить інформацію, а що власне закуповували;
  • посилання на лот договору;
  • організатора та постачальника; 
  • поточний статус договору; 
  • поточну суму договору;
  • ідентифікатор договору.

Варто зазначити, що таблиця буде відображатися тільки після того, як користувач звузить вибірку до 100 000 договорів або менше. Це обмеження діє лише на створену нами таблицю, і необхідне, щоб скоротити час на провантаження візуалізації. Адже здебільшого користувачі модуля досліджують якусь конкретну вибірку договорів, а не всі угоди в Prozorro з 2015 року. 

Цю публікацію підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її вміст є виключною відповідальністю Transparency International Ukraine і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Понад 1,2 млн зайвих робочих годин на рік: про витрати бюджетних грошей звітують у три різні системи

Звітування про виконання одночасно на Prozorro, у Spending і Держказначейство обтяжує замовників. Водночас якість цих даних залишає бажати кращого. Як виправити ситуацію? 

21.12.2022 13:04

Шаблони об'єктів в репозиторії проВІ

Додали декілька базових об'єктів-шаблонів у репозиторій додатка за 2 останні роки в професійному модулі аналітики

02.12.2021 09:00

Аналіз предметів лота у proBI: додаток lotitems.qvw

Інструкція з користування додатком для аналізу предметів лота у професійному модулі аналітики BI Prozorro.

09.08.2021 11:00

Як працювати зі скаргами у проВІ

Розповідаємо, які показники й відобри для аналізу є у професійному модулі та як вони працюють.

22.07.2021 11:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання