Ремонт доріг, які ведуть на округ

01.09.2017 14:36

Волочиська міська об’єднана територіальна рада з Хмельниччини розтендерила три капітальні ремонти доріг у населених пунктах, зумівши не перетнути допорогову межу в 1,5 млн. грн.

Як свідчать відомості з сайту ProZorro, 11 серпня замовник обрав одну й ту ж підрядну організацію - ПАТ "Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56", яка виконуватиме роботи на різних ділянках ОТГ. А саме – здійснить капремонт дороги на вул.Перемоги в селі Клинини за 1,44 млн. грн, капремонт дорожнього покриття вул.Целиха на ділянці від кладовищи до дороги М-12 в селі Копачівка за 1,45 млн. грн, капремонт дорожнього покриття вул.Центральна в селі Курилівка вартістю 1,45 млн. грн. Всі роботи мають бути здані до кінця поточного року.

За даними бізнес пошукового ресурсу “Youcontrol”, "Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56" створено 1994 року. Кінцевим бенефіціаром прописана Галина Ставчанська з Чернівців.

До червня 2013 року це підприємство на 98% належало депутату Хмельницької облради Івану Гладуняку. У 2013 році Гладуняк продав “Хмельницьке ШБУ-56″ народному депутат від групи “Воля народу” (188 виборчий округ) Сергію Лабазюку.

12 грудня 2016 року на підприємства, контрольовані Лабазюком, завітали співробітники СБУ. Правоохоронці запідозрили розкрадання бюджетних коштів на дороги через комерційні структури згаданого політика.

Судовий реєстр усе розставив на свої місця: ПП «Аграрна компанія 2004» та ПАТ «Хмельницьке ШБУ-56» фактично контролюється директором ПП «Аграрна компанія 2004» Петром Лабазюком (рідним братом нардепа – ред.) та є пов'язаними юридичними особами, оскільки на підприємствах спільний бухгалтер і юрист, а також встановлено, що податкова звітність подається із однієї IP-адреси та почтової скриньки, між юридичними особами здійснюються взаєморозрахунки за виконання робіт на умовах субпідряду та поставки будівельних матеріалів, що вказує на пов'язаність вказаних суб'єктів господарювання.

Кінцевим бенефіціаром “Аграрної компанії 2004” є той самий нардеп Сергій Лабазюк.

Починаючи з 2015 року, ПАТ “Хмельницьке ШБУ-56” натендерило 354 млн. грн на дорогах державного значення Хмельниччини.

За інформацією сайту ЦВК, до меж 188 виборчого округу входять села Клинини, Копачівка і Курилівка Волочиського району.

Як депутат Кам’янець-Подільської міськради заробляє на закупівлях

За два роки депутат Кам’янець-Подільської міської Андрій Конюшенко як ФОП отримав 25 держзамовлень від департаменту міської ради, депутатом якої він на сьогодні є. Загальна сума цих договорів складає 3,8 млн.грн.

01.03.2018 19:15

Квест із 4 спроби: як сільська рада сіла в автівку депутата

Копистинська сільська рада вирішила купити службовий автомобіль очікуваною вартістю 310 тис. грн. Це одна з дороговартісних закупівель після капітального ремонту пішохідних доріжок Богдановецького ДНЗ та будівництва зовнішніх мереж водопостачання, яку цього року провела місцева сільрада.

11.12.2017 16:22

Електрокар для департаменту освіти: як хмельницька мерія хоче пересадити свої підрозділи на екологічний транспорт

Тенденція переходу на екологічні види транспорту вже не один рік крокує світом та звичайно ж сьогодні вже добралась і до України. Як виявилось в минулому році, Хмельницький у цьому екологічному процесі також не пасе задніх.

23.10.2017 14:02

Хмельницькі тролейбуси: відмовилися від російських моторів заради російської електроніки?

Комунальне підприємство “Хмельницькелектротранс” розіграло довгоочікуваний великий тендер із закупівлі партії новеньких тролейбусів очікуваною вартістю 34,8 млн грн.

12.10.2017 19:02

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання