Симулятор конкурентних дій

13.07.2017 17:22

В Миколаєві тендер на поставку Мультимедійного стрілецького тренажеру для Миколаївської військової частини на суму 380 000 грн. розіграли між собою пов’язані юридичні особи.

Відповідно до даних, опублікованих в системі ProZorro, миколаївська військова частина А3163, переможцем торгів визначило ТОВ ЮА.РПА (Київ), з пропозицією 378 000 грн., єдиним конкурентом якого було ТОВ "ІНСТИТУТ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОСВІТІ", з пропозицією 379 800 грн.. Крім того, що обидва підприємства зареєстровані за однією адресою 04136, м.Київ, ВУЛИЦЯ ПІВНІЧНО-СИРЕЦЬКА, будинок 1-3, але також через низку юридичних осіб мають спільного власника. Учасники так "захопилися" отриманням перемоги на тендері, ні разу не знизивши початкову ціну, що навіть переплутали документи в своїх тендерних пропозиціях. Варто відзначити, що Замовника це не збентежило. Відповідна заява направлена до територіального відділення Антимонопольного комітету України.

DOZORRO це майданчик для активістів, які займаються моніторингом публічних закупівель. Висновки авторів не є позицією адміністрації порталу, а відповідальність за достовірність фактів несуть автори.

Дорожні пристрасті на Херсонщині

У межах «Великого будівництва» на Херсонщині з порушеннями уклали договір на капітальний ремонт дороги на 22,1 млн грн. Однак розривати контракт замовник не поспішає. Навіть попри те, що для нього стали проблемними цілих шість із семи угод з цим підрядником. 

04.03.2021 15:02

Змова в ProZorro: як шукати і карати

Змову між учасниками на торгах ProZorro можна часто зустріти. Компанії домовляються разом прийти на торги, щоб підстрахувати один одного і перемогти.

04.03.2019 18:49

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання