Умови оплати в системі публічних закупівель та тип учасника

30.05.2019 15:00

Що?

Умови оплати та тип учасника в Публічному модулі аналітики ВІ

Що робимо?

Знайомство з новим функціоналом, який допоможе зрозуміти розподіл учасників на різні групи за величиною підприємства, а також подивимося на умови оплати, які практикують замовники

Чому це важливо?

Умови оплати часто не влаштовують учасників, тому учасник може заздалегідь знати як саме сплачують замовники за договором і проаналізувати який спосіб оплати та час здійснення розрахунків притаманний тій чи іншій сфері товарів чи послуг. 


У Прозорро додано декілька нових полів інформації. По-перше, для аналітики доступно поля інформації, які стосуються умов оплати за договором, по-друге, новий функціонал ProZorro поле “Тип учасника” теж в Публічному модулі аналітики ВІ. А тепер до практики. 

Перейдіть на Етап закупівель (2018/2019) Публічного модуля аналітики ВІ. Знайти поля відборів ви можете на сторінці «Розширені відбори». Інформація про умови оплати - це поля “Тип оплати” (відображення можливості авансованого платежу) , “Подія оплати” (подія, після якої має бути здійснена оплата) та “Період оплати (днів)” (кількість днів, в період яких має бути оплачений договір). 

Друга новинка - поле «Тип учасника», що відповідає за приналежність учасника процедури публічних закупівель до одного з наступних типів за його розміром: “Мікропідприємництво”, “Мале підприємництво”, “Середнє підприємництво”, “Велике підприємництво”. Перейдіть на "Розширені відбори", встановіть галочку біля "Показать поля", скористайтеся пошуком і знайдіть поле "Тип учасника". Додатково оберіть одного з учасників, перейдіть на "Карточку учасника (пропозиції)" та знайдіть поле інформації "Тип учасника". Тип учасника, а точніше категорія, до якої належить підприємство, визначається Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Відео-інструкція:

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання