Умови оплати в системі публічних закупівель та тип учасника

30.05.2019 15:00

Що?

Умови оплати та тип учасника в Публічному модулі аналітики ВІ

Що робимо?

Знайомство з новим функціоналом, який допоможе зрозуміти розподіл учасників на різні групи за величиною підприємства, а також подивимося на умови оплати, які практикують замовники

Чому це важливо?

Умови оплати часто не влаштовують учасників, тому учасник може заздалегідь знати як саме сплачують замовники за договором і проаналізувати який спосіб оплати та час здійснення розрахунків притаманний тій чи іншій сфері товарів чи послуг. 


У Прозорро додано декілька нових полів інформації. По-перше, для аналітики доступно поля інформації, які стосуються умов оплати за договором, по-друге, новий функціонал ProZorro поле “Тип учасника” теж в Публічному модулі аналітики ВІ. А тепер до практики. 

Перейдіть на Етап закупівель (2018/2019) Публічного модуля аналітики ВІ. Знайти поля відборів ви можете на сторінці «Розширені відбори». Інформація про умови оплати - це поля “Тип оплати” (відображення можливості авансованого платежу) , “Подія оплати” (подія, після якої має бути здійснена оплата) та “Період оплати (днів)” (кількість днів, в період яких має бути оплачений договір). 

Друга новинка - поле «Тип учасника», що відповідає за приналежність учасника процедури публічних закупівель до одного з наступних типів за його розміром: “Мікропідприємництво”, “Мале підприємництво”, “Середнє підприємництво”, “Велике підприємництво”. Перейдіть на "Розширені відбори", встановіть галочку біля "Показать поля", скористайтеся пошуком і знайдіть поле "Тип учасника". Додатково оберіть одного з учасників, перейдіть на "Карточку учасника (пропозиції)" та знайдіть поле інформації "Тип учасника". Тип учасника, а точніше категорія, до якої належить підприємство, визначається Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Відео-інструкція:

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання