Як знайти закупівлі школи

02.08.2018 16:00

Що?

Знайдіть закупівлі, які  провела школа чи дитсадок і перевірте витрати з 2016 року. 

Що робимо?

Знаходимо необхідну школу або дитсадок і переходимо на тендери для розуміння: хто, що і за скільки ремонтував, коли повинні закінчити роботи.

Чому це важливо?

Більшість шкіл проводять ремонти, міняють вікна, купляють меблі чи господарські предмети. Проте нерідко на все це збирають кошти з батьків.

Знайти закупівлі навчального закладу в системі ProZorro можна у різні способи. Один із найпростіших – за допомогою Публічного модуля аналітики bi.prozorro.org за адресою навчального закладу.

1. Для початку оберіть на листі Показники Етапу закупівель регіон України, в якому знаходиться школа. Наприклад, обираємо Харківську область.

2. Як правило, школи піпорядковані місцевим радам. Щоб звузити пошук, оберіть головного організатора закупівель. Наприклад, для Харкова це Харкіська міська рада. Також оберіть статус закупівлі, щоб показувати лише завершені та активні закупівлі.

Якщо ви не знаєте, кому підпорядкована школа, оберіть тільки ваш регіон і статус.

3.Після цих відборів перейдіть на приховану сторінку відборів, натисніть галочку в полі «Показывать поля» і додайте поле «Адреса поставки». В пошуку поля «Адреса поставки» вкажіть адресу школи. Наприклад, для харківської загальноосвітньої школи №79 - Карачівське шосе, 9. Якщо в результатах з'явиться надто багато варіантів - спробуйте звузити результати, ввівши адресу в кілька способів.

1) “Карачівське шосе,9” - в лапках, з комою і без пробілу

2) “Карачівське шосе, 9" - в лапках, з комою і пробілом

4.Після цих відборів перейдіть на лист «Тендери/лоти» і перегляньте перелік закупівель. Тут можете побачили перелік закупівель. Для переходу на сторінку закупівлі натисніть на поле "Лот" блакитного кольору.

5. Цей спосіб не завжди спрацьовує. Якщо результатів за пошуком адреси немає, спробуйте ввести номер, назву чи адресу навчального закладу в полі пошуку стовпця «Лот».

Якщо вам не вдалося знайти закупівлю вашої школи - задайте запитання у відкритій Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Ще інструкції, які допоможуть розібратись з тим, як шукати конкретні закупівлі в Публічному модулі аналітики:

Повний перелік інструкцій є на сторінці інструментів DOZORRO та Youtube каналі.

Задати питання можна в Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Оновлений лист "Показники" Публічного модуля аналітики ВІ

На листі “Показники” ви побачите основні показники системи, зокрема кількість процедур, очікувана вартість, економія, кількість організаторів, пропозицій на торги та кількість учасників. 

21.05.2020 18:00

Чому різні області купують ШВЛ за різними цінами?

Станом на 26 квітня в Сумській і Полтавській області купили по 37 апаратів ШВЛ. Однак в одній на них витратили 28 млн грн, а в іншій — 37 млн грн. Як так вийшло? Пояснюємо, які бувають типи ШВЛ і скільки вони коштують.

28.04.2020 14:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання