Закупівлі медичних препаратів окремо або в сукупності з іншими препаратами

20.12.2018 16:00

Що?

Порівняння конкуренції та ціни за одиницю лікарського препарату при його закупівлі окремо або в сукупності з іншими препаратами. 

Що робимо?

Виконуємо порівняння ціни за одиницю та рівня конкуренції в публічному модулі аналітики ВІ в Медичних закупівлях

Чому це важливо?

Дана інструкція допоможе зрозуміти, як саме краще закуповувати той чи інший лікарський засіб, окремо чи в сукупності з іншими препаратами.


Для того, щоб розпочати аналіз перейдіть на лист “МНН” Етапу медичних закупівель в Публічному модулі аналітики ВІ. На даному листі вам необхідно відібрати той препарат, дослідження якого вас цікавить. Через пошук в полі “МНН” знайдіть препарат, наприклад - tuberculin.

Для того, щоб зрозуміти рівень конкуренції, який був при закупівлі одного препарату, а який рівень при закупівлі цього ж препарату в сукупності з іншими препаратами, вам необхідно подивитися на графік середня кількість учасників. Червона крива показує рівень конкуренції при 1 позиції в лоті, синя крива - при наявності більше однієї позиції в лоті. Наразі, в нас картина склалася таким чином, що закупівлі tuberculin разом з іншими препаратами користується меншою популярністю, ніж закупівлі лише одного tuberculin.

Щоб продовжити аналіз і порівняти середню ціну при закупівлі однієї позиції в лоті, або в сукупності, вам необхідно перейти на розширені відбори та знайти поле “Є лише одна позиція в лоті”. Значення поля: 0 - позицій в лоті декілька, 1 - позицій в лоті лише одна.

Обираємо "1", закриваємо розширені відбори і переходимо на лист  “Ціна за одиницю”. Тут ви можете побачити ціну за одиницю даного препарату, коли він закуповувався окремо. Якщо вам необхідно проаналізувати ціну за одиницю за наявності кількох позиції в лоті - змініть відбір в полі “Є лише одна позиція в лоті”.

Але пам'ятайте як правильно досліджувати ціну за одиницю. Ми про це розповідали в нашому попередньому матеріалі.

Навіщо замовникам BI Prozorro?

Інструкція допоможе замовнику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 12:48

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання