DOZORRO-NEWS

Пов’язані столичні фірми розіграли черговий тендер на поставку медичних матеріалів

21.08.2018 09:53

Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня за результатами відкритих торгів  уклала з київською фірмою «Медвельт» договір на поставку медичних матеріалів. При очікуваній вартості в 299,9 тисяч гривень кияни готові поставити необхідні товари за 298,4 тисячі, повідомляє «Центр громадського моніторингу і досліджень» з посиланням на ProZorro.

Згідно умов договору підрядник до кінця року має поставити у медичний заклад коронарні стенти – 21 шт., балонні та направляючі катетери – 50 шт., набори для проведення коронографії – 18 шт., коронарні провідники – 18 шт. та інфляційні набори – 25 шт.

Єдиним конкурентом «Медвельт» на торгах виявилась також столична «Екомед», яка програла з дорожчою ціною на 1,4 тис. грн.

Експерти наголошують, фірми не вперше конкурують на одних і тих же торгах у різних регіонах України. Лише за 2017-2018 роки компанії позмагались на 55 медичних тендерах замовників в Київській, Івано-Франківській, Львівській, Донецькій та інших областях, 39 із цих торгів для компаній були успішними. Так, за два роки ТОВ «Екомед» отримало контрактів від бюджетників в сумі на понад 23 млн грн, а ТОВ «Медвельт» на 4,1 млн грн.

ТОВ «Медвельт» та ТОВ «Екомед» поєднує не лише торгівля фармацевтичною продукцією. За даними Youcontrol, фірма «Екомед» зареєстрована за адресою місто Київ, вул. М. Грушевського 28/2, Н/П №43. Цю ж саму адресу неодноразово вказувало ТОВ “Медвельт” при укладанні угод з замовниками. Також київські фірми при реєстрації у системі ProZorro використовують один і той же номер телефону – +380444851381.

За результатами проведеного дослідження «Центр громадського моніторингу та досліджень» надіслав звернення в Івано-Франківське територіальне відділення АМКУ з вимогою розслідувати факт ймовірної змови двох учасників торгів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання