DOZORRO-NEWS

«Укренерго» замовило всюдиходів для потреб трьох українських електростанцій

13.03.2019 10:53

Провівши відкриті торги Державне підприємство «Національна енергетична компанія «Укренерго» замовило ТОВ «Квадро Інтернешнл» всюдиходів на загальну суму 8,13 млн грн. Про це повідомляється в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Згідно техзавдання фірма поставить три повнопривідні плаваючі снігоболотоходи «Шерп Про» 2018 року випуску по 2,71 млн грн. Кожен всюдихід матиме дизельний турбований двигун об’ємом 1,5, автономний обігрівач, а також автомобільний причеп для перевезення плаваючого снігоболотоходу з причiпним обладнанням та розеткою живлення до автомобіля Mitsubishi L200.

Автомобілі будуть поставлен на Західну ЕС (Рівне), Південно-Західну ЕС (м. Славута Хмельницької обл.) та Центральну ЕС (м. Коростень Житомирської обл.).

ТОВ «Квадро Інтернешнл» є офіційним та безпосереднім виробником плаваючих снігоболотоходів «Шерп Про». Єдиний конкурент переможця на торгах було ТОВ «Форум Груп Україна» яке запропонувало снігоболотоходи виробництва «Квадро Інтернешнл» на 167,7 тис грн. дорожче.

Київська «Квадро Інтернешнл» належить мільйонеру Володимиру Школьніку і ТОВ «Компанія з управління активами «Юніон Актив». Засновниками останньої є Павло Цвєтков і ТОВ «Базис Прайд», що належить тому ж Цвєткову разом із Оленою Мущенко.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання