Як швидко обрати CPV-код закупівлі в Публічному модулі аналітики

01.03.2018 14:00

Зараз покажемо спосіб, як можна швидко визначити CPV-коди товару необхідного товару. Наприклад, нас цікавлять яблука. Які наші кроки? Перше - зайдемо на вкладку “Тендери/Лоти” і в полі пошуку стовпчика “Лот” введемо *Яблук* і натиснимо Enter, щоб відібрати всі закупівлі, де зустрічається це слово.



Друге - перейдемо на лист “Аналіз”

Зліва внизу сторінки є поле Класифікація CPV. Методом клікання на найбыльший сектор добираємось до останнього рівня кодів CPV (за четвертим знаком) - “Підкатегорії”. 

Для перевірки повернімось на лист “Тендери/Лоти”.

Отже, щоб швидко визначити необхідний класифікатор, слід знайти аналогічні оголошені закупівлі і через вкладку “Аналіз” відфільтрувати той код. який найчастіше використовували замовники. 

ДОВІДНИК

Повний перелік CPV-кодів є в Єдиному закупівельному словнику.  Довідник має складну ієрархію. І замовник не завжди через Довідник може легко визначити необхідний код товару, особливо якщо вперше оголошує торги. Так само учасник не завжди може легко визначити, на які коди в торговельних майданчиках ProZorro краще підписатись. Проблема в тому, що один і той же товар може бути оголошеним за різними групами, класами, категоріями чи підкатегоріями.

Ще інструкції, які допоможуть розібратись з тим, як шукати конкретні закупівлі в Публічному модулі аналітики:

Повний перелік інструкцій є на сторінці інструментів DOZORRO та Youtube каналі.

Задати питання можна в Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Логотип ВІ та оптимізація роботи Публічного модуля аналітики ВІ

Нарешті Модуль ВІ отримав персональне лого та корпоративний колір. Але окрім цього ми постійно прагнемо швидкодії модуля, тому оптимізуємо роботу з інформацією. Які саме зміни відбулися - читайте в блозі

06.12.2019 13:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання