Як швидко обрати CPV-код закупівлі в Публічному модулі аналітики

01.03.2018 14:00

Зараз покажемо спосіб, як можна швидко визначити CPV-коди товару необхідного товару. Наприклад, нас цікавлять яблука. Які наші кроки? Перше - зайдемо на вкладку “Тендери/Лоти” і в полі пошуку стовпчика “Лот” введемо *Яблук* і натиснимо Enter, щоб відібрати всі закупівлі, де зустрічається це слово.



Друге - перейдемо на лист “Аналіз”

Зліва внизу сторінки є поле Класифікація CPV. Методом клікання на найбыльший сектор добираємось до останнього рівня кодів CPV (за четвертим знаком) - “Підкатегорії”. 

Для перевірки повернімось на лист “Тендери/Лоти”.

Отже, щоб швидко визначити необхідний класифікатор, слід знайти аналогічні оголошені закупівлі і через вкладку “Аналіз” відфільтрувати той код. який найчастіше використовували замовники. 

ДОВІДНИК

Повний перелік CPV-кодів є в Єдиному закупівельному словнику.  Довідник має складну ієрархію. І замовник не завжди через Довідник може легко визначити необхідний код товару, особливо якщо вперше оголошує торги. Так само учасник не завжди може легко визначити, на які коди в торговельних майданчиках ProZorro краще підписатись. Проблема в тому, що один і той же товар може бути оголошеним за різними групами, класами, категоріями чи підкатегоріями.

Ще інструкції, які допоможуть розібратись з тим, як шукати конкретні закупівлі в Публічному модулі аналітики:

Повний перелік інструкцій є на сторінці інструментів DOZORRO та Youtube каналі.

Задати питання можна в Facebook групі "Аналітичні інструменти ProZorro".

Як BI Prozorro може допомогти керівним органам?

Інструкція допоможе керівному органу ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 14:44

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

Оновлений лист "Показники" Публічного модуля аналітики ВІ

На листі “Показники” ви побачите основні показники системи, зокрема кількість процедур, очікувана вартість, економія, кількість організаторів, пропозицій на торги та кількість учасників. 

21.05.2020 18:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання