Огляд модуля аналітики: Етап планування

13.03.2018 14:00

Що?

Огляд Етапу планування Модуля аналітики ВІ

Що робимо?

Ознайомлення з функціоналом Етапу планування Модуля аналітики ВІ

Чому це важливо?

Використовуйте модуль планування аби відслідковувати процес планування закупівель замовниками. 

Модуль планування має схожу структуру та принципи роботи як і етап закупівель. На головній сторінці “Показники”, ви побачите загальну статистичну інформацію:параметри оголошення пунктів плану, відсоток виконання плану, кількість замовників та іншу статистичну інформацію, що свідчить про ефективність етапу планування. В даному модулі Ви можете швидко переглянути інформацію щодо планів закупівлі за конкретні роки, в конкретному  регіоні, конкретній ієрархії або інших доступних елементах. При цьому інформація по всіх елементах перерахується. Крім розрізу  по  ієрархії, ви також зможете переглянути інформацію в розрізі по замовникаху замовнику.  Перейдемо на лист Загальний огляд(таблично), де ми можемо переглянути показники ефективнсті в табличному вигляді по вибраних розрізах, наприклад, по другорядних органах КМДА.  Зверніть увагу, що в даному модулі інтегровано нові класифікатори, такі як КЕВК та класифікатор державних будівель та споруд. (вибираєш другоряний орган). Тепер ми можемо побачити показники ефективності департаментів. Інші об’єкти відображаються за замовчуванням. Проте ви можете в будь-який момент вибрати інші розрізи. Ці три об’єкти дозволяють глянути на інформацію одразу із трьох кутів. Вибираємо найбільшого замовника в підпорядкуванні даного департамента і переходимо на лист “Карточка організатора”. Лист “Карточка організатора”, містить усю необхідну інформацію щодо певного організатора. Тут можна обрати конкретного організатора (вибираєш організатора) і побачити по ньому як контактну так і статистичну  інформацію із етапу плануваня. Як і на решту сторінок всі елементи інтерактивні і ми можемо переглядати показники по різних ракурсах (обираємо розріз по процедурі закупівлі, і нас цікавить співвідношення суми планів та який відсоток з них було змінено по сумі). Отримаємо результат. Для того аби більш уточнити наш пошук, можна виокремити певний СPV або класифікатор. Також ми можемо вибрати проблемні пункти плану, наприклад оголошені заднім числом. Всі відібрані пункти плану ми можемо оцінити на листі - “Плани”. Тут ви можете побачити загальну інформацію по планах закупівель, а також можете безпосередньо перейти на план закупівлі клікнувши на “План”.


Відео-інструкція:

Чому BI Prozorro корисний для учасників?

Інструкція допоможе учаснику ознайомитися з базовими функціями Публічного модуля аналітики ВІ

05.10.2020 13:03

Як розмістити інформацію про публічні закупівлі на своєму сайті?

Інформація про публічні закупівлі на сайті — це відкритість місцевої влади. Така новація має низку переваг. Ми розробили просту інструкцію, яка допоможе відобразити інформацію про публічні закупівлі за допомогою Публічного модуля аналітики ВІ лаконічно, інформативно, а головне — правильно .

19.08.2020 13:00

YouControl та ризик-фактори з Публічного модуля аналітики BI

У систему YouControl додалися чотири ризик-фактори із BI ProZorro. Дані про юридичну особу як учасника публічних закупівель доступні для користувачів YouControl

03.12.2019 08:00

Як правильно підписатися на тендер та слідкувати за кожним етапом проведення процедури закупівлі

Якщо ви бажаєте підписатися на тендер та отримувати важливі сповіщення на пошту, Telegram або Skype, вам необхідно перейти на сайт DOZORRO.

25.10.2019 15:00

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання